Black Friday

Black Friday er lige rundt om hjørnet, og du kan lige så godt være klar, så du ved præcis, hvad du skal have, når de fleste varer er sat ned til spotpris. 

Her kan du læse om vores Black Friday, og hvorfor det er en god idé at skrive sig op til nyhedsbrevet allerede nu. 

Hos ViSSEVASSE sætter vi gang i løjerne allerede fra torsdag kl 12, men det er kun til dem, der har skrevet sig op til vores nyhedsbrev. Her vil alt være sat 20% ned men der vil være ekstra tilbud på udvalgte varer. Det er en god idé at være tidligt ude denne torsdag, for vi har før set at forskellige varer blev udsolgt hurtigt. 

Kl 22 torsdag aften starter vi så udsalget, som kører frem til midnat fredag. 

Hvad er populært hos ViSSEVASSE på Black Friday? 
Vi kan se, at rigtigt mange vælger at købe vores julepynt, julekort og juleplakater, og vi har en forventning om at vores helt nye julepuslespil bliver et stort hit - det er jo den perfekte mandel- eller adventsgave til dem der har alt. Puslespillet kommer på hylden i et begrænset oplag i starten af november, så her skal du være hurtig. 

Gode ideer til indkøb. 
Nu har vi nævnt julen et par gange, men det er et perfekt tidspunkt at købe julekort. Og dem, du ikke får brugt i år, dem kan du bruge næste år. Og nu vi taler om næste år, så har vi også en 2019 familiekalender med 12 af de mest populære ViSSEVASSE-motiver.