Black Friday

BLACK FRIDAY 2020

Hos ViSSEVASSE har sætter vi gang i løjerne allerede fra torsdag kl 12. Her vil alt være sat 20% ned, men der vil være ekstra tilbud på udvalgte varer. Det er en god idé at være tidligt ude denne torsdag, for vi har før set at forskellige varer blev udsolgt hurtigt.  Alle ordrer lagt torsdag får derudover julepynt med til en værdi af 236 kr. uanset ordrestørrelse!

Derudover vil ordrer over 1.500 kr. få en en 30x40 plakat med Danmark Markerne med i købet. 

>> Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få besked som den første, når Black Friday går i gang

Black friday plakater

Alle vores plakater vil naturligvis være på tilbud til Black Friday. Der er derfor penge at spare på julegaverne og nye plakater til hjemmet. Måske du også skal have jule-plakater, så hjemmet kan emme af jul?

Hvad er populært hos ViSSEVASSE på Black Friday?

Vi kan se, at rigtigt mange vælger at købe vores julekort og juleplakater, og så er vores puslespil et stort hit. Puslespillene er på hylderne i et begrænset oplag, så her skal du være hurtig. Det samme gælder vores populære 2021 familiekalendere. Det er den perfekte mandel- eller julegave. 

Gode ideer til indkøb

Nu har vi nævnt julen et par gange, men Black Friday er et perfekt tidspunkt at købe julekort. Og dem, du ikke får brugt i år, dem kan du bruge næste år. 
Det er også en god ide at købe rammer til dine plakater, så de er helt klar til at blive hængt op på væggen. 

Plakater på tilbud

Kan du ikke vente? Vi har allerede nu nogle plakater på tilbud. Dem kan du se her.