Black Friday

BLACK FRIDAY 2020 hos ViSSEVASSE 

Hos ViSSEVASSE sætter vi gang i løjerne allerede fra torsdag kl 12. Her vil alt være sat 20% ned, men der vil være ekstra tilbud på udvalgte varer. Det er en god idé at være tidligt ude denne torsdag, da vi før har set at forskellige varer blev udsolgt hurtigt. Alle ordrer lagt torsdag får derudover julepynt med til en værdi af 236 kr. uanset ordrestørrelsen!

Derudover vil ordrer over 1.500 kr. få en 30x40 plakat med Danmark Markerne med i købet.

Tilbuddet gælder fra torsdag d. 26/11 kl. 12 til fredag d. 27/11 kl. 23:59. 

Black Friday hos ViSSEVASSE byder på:

>> Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få besked som den første, når Black Friday går i gang

Black friday plakater

Alle vores plakater vil naturligvis være på tilbud til Black Friday. Der er derfor penge at spare på julegaverne og nye plakater til hjemmet. Måske du også skal have juleplakater, så hjemmet kan emme af jul? Du kan også designe en hel billedvæg dit hjem med vores Black Friday plakater. 

Black Friday puslespil

Søger du Black Friday puslespil tilbud? Så er du ikke den eneste! På Black Friday er vores puslespil et stort hit. Puslespillene er på hylderne i et begrænset oplag, så her skal du være hurtig. At samle puslespil er nemlig en perfekt aktivitet til de kolde vintermåneder, både for børn og voksne.

Hvad er populært hos ViSSEVASSE på Black Friday?

Vi kan se, at rigtigt mange vælger at købe vores julekort og juleplakater, udover vores puslespil, der også er populære på Black Friday. Det samme gælder vores populære 2021 familiekalendere, der ligesom puslespillene sælges i et begrænset oplag. Det er den perfekte mandel- eller julegave.

Gode idéer til indkøb

Nu har vi nævnt julen et par gange, men Black Friday er et perfekt tidspunkt at købe julekort. Og dem, du ikke får brugt i år, dem kan du bruge næste år.

Det er også en god idé at købe rammer til dine plakater, så de er helt klar til at blive hængt op på væggen.

Plakater på tilbud

Kan du ikke vente? Vi har allerede nu nogle plakater på tilbud. Dem kan du se her.