Black Friday

BLACK FRIDAY 2023 hos ViSSEVASSE 

Hos ViSSEVASSE starter vi Black Friday allerede om torsdagen kl. 12, hvor alt vil være nedsat med 22%-70%. Det er en god idé at være tidligt ude på Black Friday, da vi før har set at forskellige varer blev udsolgt hurtigt.

Tilbuddet gælder fra fra torsdag d. 24/11 kl. 12.00 til fredag d. 25/11 kl. 23:59.

Black Friday hos ViSSEVASSE byder på:

Vil du have en limited edition gave til Black Friday? 
Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her -> 

Black friday plakater

Alle vores plakater vil naturligvis være på tilbud til Black Friday. Spar mindst 28%! Der er derfor penge at spare på julegaverne og nye plakater til hjemmet. Måske du også skal have juleplakater, så hjemmet kan emme af jul? Du kan også designe en hel billedvæg dit hjem med vores Black Friday plakater. Se alle vores plakater her ->

Black Friday puslespil

Søger du Black Friday puslespil tilbud? Så er du ikke den eneste! På Black Friday er vores puslespil et stort hit. Puslespillene er på hylderne i et begrænset oplag, så her skal du være hurtig. At samle puslespil er nemlig en perfekt aktivitet til de kolde vintermåneder, både for børn og voksne. Du sparer 22% på alle puslespil!

Hvad er populært hos ViSSEVASSE på Black Friday?

Vi kan se, at rigtigt mange vælger at købe vores julekort og juleplakater, udover vores puslespil, der også er populære på Black Friday. Det samme gælder vores populære 2024 familiekalendere, der ligesom puslespillene sælges i et begrænset oplag. Det er den perfekte mandel- eller julegave.

Gode idéer til indkøb

Nu har vi nævnt julen et par gange, men Black Friday er et perfekt tidspunkt at købe julekort. Og dem, du ikke får brugt i år, dem kan du bruge næste år.

Det er også en god idé at købe rammer til dine plakater, så de er helt klar til at blive hængt op på væggen.

Plakater på tilbud

Kan du ikke vente? Vi har allerede nu nogle plakater på tilbud. Dem kan du se her.