FAQ

Min plakat er ikke kommet endnu
Din pakke bliver afsendt med Post Danmark eller GLS indenfor 1-2 hverdage og du modtager et tracking nummer, så du kan tracke din ordre. Mangler der navn på din postkasse, afleverer Post Danmark og GLS ikke din pakke. Er du ikke hjemme, når posten kommer, bliver pakken afleveret på det lokale posthus eller hos den lokale pakkeshop. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os på shop@vissevasse.dk.

Kan jeg afhente min ordre på jeres kontor?
Du er velkommen til at afhente dine bestilte varer på vores kontor på Amager. Vælg blot "Afhentning på Strandlodsvej 42b, 2300 København S" som leveringsmetode, når du lægger din ordre. Du vil få besked dagen før, at din ordre er klar til afhentning. Din ordre kan afhentes fra 9.00-15.00 i alle hverdage. 

Hvad skal jeg gøre, hvis en vare er beskadiget, eller jeg har modtaget en forkert vare?
Desværre kan det ske, at vi har sendt en forkert vare, eller at varen kommer til skade under transporten. Har du oplevet det, så kontakt os på shop@vissevasse.dk.

Kan jeg fortryde mit køb?
Ja, det kan du godt. Skriv til os på shop@vissevasse.dk, så finder vi ud af det. Oplys gerne dit ordrenummer eller fakturanummer, samt hvorvidt du ønsker pengene retur eller ombytning til anden vare. Print og udfyld retursedlen, og send den med varen retur. Retursedlen finder du her.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse
Ofte er det, fordi at mailadressen, der er indtastet i forbindelse med købet, er forkert, eller fordi ordrebekræftelsen er røget i dit spamfilter. Hvis du kontakter os på shop@vissevasse.dk , sørger vi for, at du får den tilsendt.

Hvornår bliver pengene trukket på mit betalingskort?
Pengene for købet bliver først trukket på dit kreditkort, når ordren er pakket og klar til afsendelse. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt at trække et større beløb på dit kort end det, du har godkendt.

Kan man betale med EAN nummer?
Ja, det er intet problem. Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til salg@vissevasse.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.

Rammer I plakater ind?
Ja, hvis du køber en plakat og ramme i samme størrelse, rammer vi selvfølgelig ind.

Hvorfor bruger I plexiglas til indramning, og hvordan renser jeg glasset?
Plakaterne rammes ind i 2 mm refleksfrit plexiglas af høj kvalitet. Refleksfrit plexiglas har nemlig den gode egenskab, at lys fra lamper og vinduer ikke giver genskær i glasset, ligesom plakaterne ikke skades af solens skarpe UV-stråler. Plexiglas mister sine egenskaber, hvis du benytter stærke rengøringsmidler til at rense det. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med en fugtig klud. Plexiglas går desuden ikke så let i stykker som almindeligt glas. Derfor kan din plakat og ramme bedre klare transporten hjem til din hoveddør, ligesom den fint kan hænge på udsatte steder såsom på børneværelset.

Har I jeres egen butik?
Nej, vi har ikke vores egen butik, men vi holder dog åbent på kontoret af og til. 

Vi har rigtig mange fantastiske forhandlere rundt om i Danmark og online. Du kan se hele forhandlerlisten her. 

Hvorfor mangler der nogle bogstaver i titlerne?
Det er helt bevidst. Nogle bynavne mangler en vokal eller to, andre har slet ingen vokaler. F.eks. er BORNHOLM blevet til BRNHLM. Og RANDERS er blevet til RANDRS. Dette er dels en lille mental gimmick, og dels en grafisk visuel overvejelse. Dog har vi altid en tommelfingerregel om, at man nemt skal kunne læse bynavnet. Af samme grund har AALBORG beholdt sit dobbelt A, og RIBE staves ikke kun RB.

Kan man få lavet sin egen plakat?
Vi har desværre ikke kapacitet til at lave plakater efter individuelle ønsker. Derimod har vi lavet en slags officiel ønskeseddel, hvor du er velkommen til at skrive forslag til nye plakater. Vi tjekker ønskesedlen jævnligt for at se, hvad der er stemning for. Du finder den her 

Vi trykker på FSC ® certificeret papir
ViSSEVASSE sætter en ære i at være miljøbevidste, derfor har vi siden foråret 2018, i samarbejde med vores danske trykkeri, indkøbt FSC ® certificeret papir til kort og plakater. FSC-mærket er din garanti for, at du kan købe et papir produkt med god samvittighed, da der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på shop@vissevasse.dk