4 tips til en forårsmakeover i hjemmet

4 tips til en forårsmakeover i hjemmet

Endelig er vi kommet igennem de mange mørke måneder med lange dage. Det føles lidt som om, at vores batterier langsomt er blevet ladet op, overskuddet lidt større, smilet lidt bredere og morgenerne lidt nemmere. Det er forår, langt om længe.

Foråret markerer en ny sæson, hvor vi går fra mørkt til lyst. Det ønsker vi også at vores indretning og omgivelser afspejler, men uden at bruge en formue. 
Derfor har vi samlet 4 nemme tips (og billige) til at lave en forårsmakeover i hjemmet.

1. Ryd op - ryd ud!

Billedevæg med forårs plakater i grønne farver Plakater: Danmark Anemoner, Orangeriet, Grow your own luck, After the hike & The diver

Så enkelt et tip, og vi ved det godt.
En oprydning, som ikke bare handler om at fjerne alt rodet og proppe det ind i skabene.
Men rent faktisk tømme skabene, skufferne og hvor man ellers er god til at gemme sine ting, så alt ser pænt ud på overfladen. 

Når lyset rammer, ser man sit hjem med nye øjne. Måske en plante skal skiftes ud? Eller små nips der skal væk. Det lyder simpelt, men det gør underværker med en oprydning.

2. Mal en væg

Stue indretning med malet vægBillede af @littlesmall.nl, plakat: Peace on earth

Hvis du har mod på det, kan du finde malingen frem. Du behøver ikke male et helt rum! En enkelt væg i en anden farve end hvid, er nok til at lave en stor ændring med en lille indsats. 

Måske du altid har drømt om en blå væg eller blot ønsker en farve, som bryder med det hvide.

3. Farver, farver, farver

Farverig forårs indretning af stue Billede af @barehjem, plakater: Hand-clapping girls & Garden girl

Når foråret kommer og blomsterne begynder at springe ud, får vi lyst til at bringe farver ind i indretningen. Men at skifte den grå sofa ud med en orange, er et stort og dyrt skift, som vi ofte skifter mening omkring, når sæsonen og tendenserne  skifter igen. 

Derfor kan man simpelt og billigt, få farver i sin indretning ved hjælp af puder, plakater og andet pynt. Dette kan også nemt udskiftes, når man ændre mening og i stedet ønsker et blåt tema frem for et lyserød tema, som vist på billedet (bemærk, at alle grund elementerne i denne indretning ikke indeholder farver).

4. Bring naturen indenfor

Forårs indretning med blomster og plakaterBillede af @thuisbijkaart, plakat: Into the woods

Det bedste ved foråret er at se alt der langsomt springer ud igen efter en lang vinter.

Det tilføjer noget helt særligt til indretningen. Det behøver ikke være en dyr stor buket, selv en lille vase med håndplukkede vintergækker, kan gøre noget helt særligt og vigtigst af alt, skabe glæde i det lille hjem. 

 

Vi håber, du kan bruge vores 4 tips til en forårsmakeover i hjemmet! 

For mere inspiration, så hop ind på vores instagram her