Ofte stillede spørgsmål

Min pakke er ikke kommet endnu. Hvad gør jeg?
Din pakke bliver afsendt med Post Danmark eller GLS indenfor 1-2 hverdage og du modtager et tracking nummer, så du kan tracke din ordre. Mangler der navn på din postkasse, afleverer Post Danmark og GLS ikke din pakke. Er du ikke hjemme, når posten kommer, bliver pakken afleveret på det lokale posthus eller hos den lokale pakkeshop. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os på shop@vissevasse.dk.

Hvad skal jeg gøre, hvis en vare er beskadiget, eller jeg har modtaget en forkert vare?
Desværre kan det ske, at vi har sendt en forkert vare, eller at varen kommer til skade under transporten. Har du oplevet det, så kontakt os på shop@vissevasse.dk.

Kan jeg fortryde mit køb?
Ja, det kan du godt - opret en returnering her og læs eventuelt mere i vores handelsbetingelser. 

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse
Ofte er det, fordi at mailadressen, der er indtastet i forbindelse med købet, er forkert, eller fordi ordrebekræftelsen er røget i dit spamfilter. Hvis du kontakter os på shop@vissevasse.dk, sørger vi for, at du får den tilsendt.

Hvornår bliver pengene trukket på mit betalingskort?
Pengene for købet bliver først trukket på dit kreditkort, når ordren er pakket og klar til afsendelse. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt at trække et større beløb på dit kort end det, du har godkendt.

Kan man betale med EAN nummer?
Ja, det er intet problem. Er du virksomhed, og ønsker at betale via EAN nummer, så send blot en mail til communication@vissevasse.dk med jeres ønsker. Så vender vi tilbage til jer.

Har I jeres egen butik?
Nej, men vi har rigtig mange fantastiske forhandlere rundt om i Danmark og online. Du kan se hele forhandlerlisten her. 

Rammer I plakater ind?
Ja, hvis du køber en plakat og ramme i samme størrelse, rammer vi selvfølgelig ind.

Hvorfor har I plexiglas i jeres rammer?
Plakaterne rammes ind i 2 mm refleksfrit plexiglas af høj kvalitet. Refleksfrit plexiglas har nemlig den gode egenskab, at lys fra lamper og vinduer ikke giver genskær i glasset, ligesom plakaterne ikke skades af solens skarpe UV-stråler. Plexiglas mister sine egenskaber, hvis du benytter stærke rengøringsmidler til at rense det. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med en fugtig klud. Plexiglas går desuden ikke så let i stykker som almindeligt glas. Derfor kan din plakat og ramme bedre klare transporten hjem til din hoveddør, ligesom den fint kan hænge på udsatte steder såsom på børneværelset. 

Hvilke størrelser og motiver har I?
I webshoppen finder du hele udvalget af ViSSEVASSE plakater. Mange af motiverne er lavet i 4 størrelser: Plakaterne måler 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. Postkort er i størrelse A5 og A6, og så har vi også et mini kort i størrelse A7. Se dem alle her.  Plakaterne kan også købes hos udvalgte forhandlere i hele landet - se forhandlerlisten her. 

Hvilken kvalitet trykker I på?
ViSSEVASSE sætter en ære i at være miljøbevidste vi er stolte af at være en FSC-certificeret virksomhed (SCS-COC-005763-BS). Vores kort og plakater bliver trykt på svensk, miljøvenligt papir i Danmark. Du kan læse mere om vores bæredygtighed her.
Papiret er bestrøget, hvilket betyder, at der er påført en tynd belægning, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør, at farverne gengives smukt i et dybt og douce look. Papiret er særdeles aldersbestandigt. Vær dog opmærksom på at intet papir har godt af at hænge i direkte sollys, da det ikke kan undgås, at farverne vil falme lidt over tid. Vi trykker på papir af høj kvalitet. Plakaterne er trykt på 170 gram Arctic Silk, A5 kortene på 350 gr. Profisilk med mat vandlak. A6 og A7 kortene er trykt på 330 gr. Algro Design med neutral vandlak.

Hvorfor mangler der nogle bogstaver i titlerne?
Det er helt bevidst. Nogle bynavne mangler en vokal eller to, andre har slet ingen vokaler. F.eks. er BORNHOLM blevet til BRNHLM. Og RANDERS er blevet til RANDRS. Dette er dels en lille mental gimmick, og dels en grafisk visuel overvejelse. Dog har vi altid en tommelfingerregel om, at man nemt skal kunne læse bynavnet. Af samme grund har AALBORG beholdt sit dobbelt A, og RIBE staves ikke kun RB.

Kan man få lavet sin egen plakat?
Vi har desværre ikke kapacitet til at lave plakater efter individuelle ønsker. Derimod har vi lavet en slags officiel ønskeseddel, hvor du er velkommen til at skrive forslag til nye plakater. Vi tjekker ønskesedlen jævnligt for at se, hvad der er stemning for. Du finder den her 

Hvordan startede det hele?
Langebro var den første plakat og den blev tegnet i februar 2013. Netop denne plakat har dannet DNA for stilen i bymotiverne i den douce farveskala.  

Tegner I selv alle produkter? 
Det kan du tro. Vores dygtige designer, Dorthe, tegner alle produkter fra bunden. 
Du kan se, hvordan hun griber det an i videoen herunder.

COPYRIGHT
ViSSEVASSE har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Vi ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt.  

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på shop@vissevasse.dk