Vi støtter LittleBigHelp

 

Siden efteråret 2020 har ViSSEVASSE støttet LittleBigHelp i deres arbejde i Indien.

LittleBigHelp arbejder for at skabe bedre fremtidsmuligheder for udsatte børn og familier i Vestbengalen i det nordøstlige Indien. De arbejder for at sikre grundlæggende børnerettigheder som beskyttelse og uddannelse og de styrker kvinder socialt og økonomisk igennem erhvervsrettet undervisning.

"Vi er stolte over at være corporate partners og dermed støtte LBH’s projekter i Indien. Vi har tegnet en støtteplakat, hvor alle pengene fra salget går direkte til LBH. Plakaten symboliserer håb, fred og venskab og forestiller 3 legende børn foran en af Kolkatas mest ikoniske bygninger: Victoria Memorial”, siger Dorthe Mathiesen (ejer og designer hos ViSSEVASSE)

"Siden Kolkata plakaten, er der kommet 2 ekstra støtte plakater til, hvor 25% af salget går til LittleBigHelp. Plakaternes tema er fra kvinde til kvinde", siger Dorthe
. 

Med vores støtte til LittleBigHelp er vi blevet corporate partner. Det betyder, at vi støtter LittleBigHelp hvert år. 

 

Støtten til LittleBigHelp består af en støtteplakaterne Kolkata, Stronger Together og We are one. 


Kolkata plakaten er designet af Dorthe Mathiesen, som i samarbejde med Lisbeth Johansen (grundlægger af LittleBigHelp) har udvalgt motivet. ViSSEVASSE har betalt for produktion af plakaten og når du køber plakaten går beløbet altså ubeskåret til LittleBigHelp.

Dorthe fortæller: "LittleBigHelp’s grundlægger Lisbeth har en helt særlig drivkraft og passion for at hjælpe udsatte børn og familier i Indien, som vi beundrer helt vildt! 
Alle børn har ret til en god barndom og helt basic ting som mad, en seng og skolegang. Når børnene kommer under LBH’s vinger, får de hjælp (både psykisk og praktisk), hvilket gør en kæmpe forskel for de udsatte gadebørn."

Billede af founder af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen, og en af pigerne fra børnehjemmet.

Igennem 25 projekter giver LittleBigHelp direkte støtte til mere end 1200 udsatte børn og voksne og indirekte til over 1300 familier. Projekterne består af skoleforberedelse for børn fra 9 slumområder, samt oplysningsarbejde i samme områder, erhvervsuddannelser for udsatte kvinder, børnehjem, computertræningscentre og en skole for børn og unge med særlige behov.

"Et af LBH’s fine projekter i Kolkata er et pigehjem, hvor der bor 17 piger. De elsker at klæde sig ud, danse og lave puslespil som alle andre piger på deres alder. Det varmede os helt ind i hjertet, da vi fik en hilsen med billederne af de glade piger i farvestrålende kjoler!", siger Dorthe. Se de fine billeder herunder.

Du kan læse mere om LittleBigHelp og deres arbejde lige her.