Vi støtter LittleBigHelp

ViSSEVASSE x LittleBigHelp

Siden efteråret 2020 har ViSSEVASSE støttet LittleBigHelp i deres arbejde i Indien.

LittleBigHelp arbejder for at skabe bedre fremtidsmuligheder for udsatte børn og familier i Vestbengalen i det nordøstlige Indien. De arbejder for at sikre grundlæggende børnerettigheder som beskyttelse og uddannelse og de styrker kvinder socialt og økonomisk igennem erhvervsrettet undervisning.

Igennem 22 projekter giver LittleBigHelp direkte støtte til mere end 1200 udsatte børn og voksne og indirekte til over 1300 familier. Projekterne består af skoleforberedelse for børn fra 9 slumområder, samt oplysningsarbejde i samme områder, erhvervsuddannelser for udsatte kvinder, børnehjem, computertræningscentre og en skole for børn og unge med særlige behov.

Du kan læse mere om LittleBigHelp og deres arbejde lige her.

Støtten til LittleBigHelp består af en støtteplakat lavet i forbindelse med deres 10 års jubilæum i 2020. Du kan se plakaten her.

Plakaten er designet af Dorthe Mathiesen, som i samarbejde med Lisbeth har udvalgt motivet. ViSSEVASSE har betalt for produktion af plakaten og når du køber plakaten går beløbet altså ubeskåret til LittleBigHelp.

Udover samarbejdet med støtteplakaten, har vi sendt produkter til børnehjemmene i Kolkata. Se de fine billeder fra børnehjemmet herunder.