Ledige stillinger

TRAINEE MED STORE AMBITIONER

OM ViSSEVASSE
ViSSEVASSE er et paperbrand med vind i sejlene og spændende fremtidsplaner. Vi elsker at lave plakater og papirvarer og har en stor kærlighed til det enkle nordiske udtryk, som er formsproget i vores visuelle fortællinger. Den første plakat kom til verden i 2013 og siden er mange plakater samt mange andre produkter kommet til.

Vores produkter bliver solgt via egen hjemmesider samt vores ca. 300 forhandlere i ind- og udland. Forhandlerne består primært af interiørforretninger, plakatbutikker og webshops. ViSSEVASSE har siden begyndelsen formået at skabe et brand, der er blevet velkendt i Skandinavien. Med det som springbræt er ViSSEVASSE i gang med at ekspandere til det øvrige Europa med fokus på Tyskland, Holland og Frankrig.

OM JOBBET
ViSSEVASSE søger en trainee, der kan supportere vores salgsafdeling med booking af møder, opfølgning på nye og eksisterende kunder, evt. deltagelse på messer, kundebesøg mv.

Med den rette udvikling vil der være mulighed for yderligere ansvar samt på sigt fastan- sættelse. Vores tidligere trainee er i dag en fast del af salgsteamet. ViSSEVASSE består i øjeblikket af 8 fastansatte (Ledelse, salg, PR/Marketing, backoffice og kundeservice) Du bliver altså en del af en mindre virksomhed og kommer derfor til at indgå i et tæt samarbejde med dine engagerede kollegaer og ledelsen. Sammen kommer vi til at udvikle og udvide ViSSEVASSE’s brand image. Vi ligger vægt på et højt drive, godt humør og gode kommunikative evner - og ikke mindst lysten og evnen til at løfte i flok.

OM DIG:
• Du er energisk, lærevillig og arbejdsom
• Du elsker at tale i telefon og er ikke nervøs ved udsigten til samtaler på andet og tredje sprog
• Du har branchekendskab og/eller stor interesse for boligindretning og ved, hvad der rører sig i mode- og interiørbranchen.
• Du taler og skriver flydende dansk og engelsk samt enten tysk eller fransk
• Du er fleksibel og trives godt i et kreativt miljø med kort vej fra idé til handling.
• Du er resultatorienteret, selvstændig – og selvfølgelig glad og smilende.
• Du ser tydeligt fordelene ved at arbejde i et team samtidig med, at du er bevidst om, hvilke ansvarsområder der er dine.

DU FÅR:
• Et forløb i en kreativ og spændende virksomhed i vækst.
• Mulighed for at udvikle og præge dit eget forløb.
• Personlig og faglig udvikling blandt kompetente kolleger.
• Hyggeligt arbejdsmiljø med uformel tone på Strandlodsvej 42b, 2300 Kbh S

PRAKTISK:
Motiveret ansøgning og CV mailer du til: karsten@vissevasse.dk Husk venligst at vedhæfte et billede. Mærk mailen ”Trainee ViSSEVASSE” Har du spørgsmål, kan du ringe til Karsten på +45 20289151 Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.