En liste med de bedste julefilm

De 10 bedste julefilm!

Find dine yndlings julesnacks frem, tænd stearinlysene i stuen og tag dynen med ind i sofaen. Julehygge foran flimmerkassen kan få hvem som helst i julestemning. 

Mange har en tradition med at se de samme julefilm hvert år (mig selv inklusiv). På vores liste over de bedste film finder du både klassiske julefilm og nye julefilm. Måske du finder en ny favorit ♥️

"Love actually" - den klassiske julefilm

Love Actually kender de fleste. I ugerne op til jul følger vi forskellige familier og personer, som hver især viser kærligheden fra forskellige vinkler.
Sammen skaber de et komplet billede af kærligheden - både de fantastiske dele og de svære dele. 

Filmen kan ses på Filmstriben eller på Viaplay.

"Klaus" - den nye animations julefilm 

I 2019 kom animationsfilmen "Klaus" ud. Filmen blev velmodtaget og blev nomineret til en Oscar!
I filmen ser vi et usædvanligt venskab mellem et postbud og en legetøjsmager blomstre og sammen er de med til at skabe juleglæde i en kold og mørk by. Filmen er egnet til hele familien.

Filmen kan ses på Netflix.

"Alene hjemme" - den underholdende julefilm

Kevin bliver efterladt alene hjemme i Chicago, da hans familie i hast tager på juleferie. Uheldigvis er der tyve på spil, og Kevin må forsvare familiens hus med alternative midler. 
Filmen er en juleklassiker og du er garanteret et smil på læben.

Filmen kan ses på Disney+.

"Krummerne - så er det jul igen" - den danske julefilm

Vil du gerne se en dansk julefilm, er "Krummerne - så er det jul igen" et godt bud. Filmen blev til efter den populære familejulekalender "Krummernes jul".
I filmen følger vi Krumme, som skal hjælpe Julemanden med at finde opskriften på den magiske julegrød, som giver Julemanden sine magiske kræfter. 

Filmen kan ses på Netflix.

"Fars fede juleferie" - den platte julefilm

I "Fars fede juleferie" bliver der ikke sparet på dad-jokes. Vi følger familiefaren Clark, som gør alt for at skabe den perfekte jul for sin familie, men han bliver mødt at udfordringer på jobbet og i sin skøre familie.
Filmen er fyldt med masser af fald-på-halen-humor og du kommer helt sikkert i julestemning af at se den.

Filmen kan ses på Netflix og Viaplay.

"Bad Santa" - den umoralske julefilm

Hvis du har brug for en pause fra den sukkersøde julestemning, er "Bad Santa" julefilmen for dig. Som titlen indikerer møder vi i filmen en virkelig dårlig julemand. Med sin hjælper plyndrer han travle indkøbscentre i julen, men de to kriminelle bliver udfordret af en dreng, som vil lære dem de sande juleværdier.

Filmen kan ses på Viaplay.

"Polar ekspressen" - den eventyrlige julefilm

Animationsfilmen "Polar ekspressen" tager dig på en togtur du sent vil glemme! Drengen Billy har svært ved at tro på Julemanden, men hans skepsis bliver sat på prøven, da han juleaften bliver hentet af det magiske tog, som kører ham og andre børn til Nordpolen for at besøge Julemanden.

Filmen kan ses på Netflix og Viaplay.

"Den tid på året" - den dramatiske julefilm

Paprika Steens dramatiske komedie udspiller sig i en helt almindelig familie på en traditionsrig juleaften. Alle gør hvad de kan for at få en god jul, men under overfladen gemmer sig jalousi, misforståelser og uenigheder som truer julefreden.

Filmen kan lejes på Viaplay eller Blockbuster.

"The Holiday" - den romantiske julefilm

Romatikken er i højsædet i filmen "The Holiday", hvor to kvinder med kærestesorger bytter bolig henover julen. Kvinderne prøver at flygte fra deres problemer med mænd, men kærligheden finder vej til dem, når de mindst venter det.  

Filmen kan ses på Viaplay.

"Elf" - den fjollede julefilm

I komediefilmen "Elf" møder vi Buddy, som er opvokset på Nordpolen blandt Julemandens alfer. Buddy finder ud af, at han menneske og ikke alf, som han altid har troet. Derfor tager han til New York for at finde sin far og bliver udfordret i menneskeverdenen. 

Filmen kan ses på Netflix.

Rigtig god fornøjelse med julefilmene!


Vil du lidt mere i julestemning? 

Se alle vores juleprodukter her ->

Juleplakater

Se alle juleplakater her ->

Julekort

Se alle julekort her ->

Julens Sange

Køb Julens sange her ->

VINTER - Julestel

Se stellet her ->

Julepuslespil

Se alle julepuslespil her ->