Mød os

Har du tænkt over, hvem der egentligt arbejder hos ViSSEVASSE?
Du kan møde os herunder :-)

Dorthe er virksomhedens ejer, og startede virksomheden i 2013 da hun tegnede Langebro plakaten. Hun designer alle vores produkter, og hver en streg er tegnet af hende. Hun står også for forretningsudvikling og har store ambitioner for virksomheden. 
Hun er kontorets pedel, stylist og plantemor til 54 planter (!!).
Dorthes yndlingsplakat er Motherhood, og den har fået ærespladsen hjemme i stuen.

Kontakt Dorthe her.

Karsten har kigget over skuldreren på virksomheden siden day one. Han er nemlig gift med Dorthe. Han blev officielt en del af virksomheden i 2014 og har siden da fungeret som direktør, sælger og tovholder på forskellige projekter.
Han er kontorets mest livlige sjæl, så han sætter gang i masser af nye, spændende projekter og så er han den største madelsker.
Karstens yndlingsplakat er Racing Bicycle, fordi han elsker at cykle.

Kontakt Karsten her.

Pernille er ViSSEVASSEs første fastansatte, og hun har været en del af virksomheden siden 2015. Pernille sidder primært med administration og forhandlersalg. Måske du er heldig, at få fat i hende, når du ringer til os.
Pernille ELSKER kaffe, og har let til latter. Hun kommer altid løbende ind af døren med vind i håret og måske et håndklæde i tasken efter en morgentur i havet.
Pernilles yndlingsplakat er Ocean View, og den hænger smukt i stuen, så hun ser den hver dag.

Kontakt Pernille her. 

Ronja har arbejdet som pakkepige i ViSSEVASSE siden 2014 og har været fuldtid siden 2016. Hun har også en særlig tilknytning til virksomheden, da hun er Dorthe og Karstens datter.
Hun sidder primært med webshoppen (og har f.eks. skrevet denne tekst) og har bl.a. arbejdsopgaver som online markedsføring og at skrive nyhedsbreve. Derudover har hun fokus på virksomhedens bæredygtighedsprofil og sørger løbende for at vi fornyer os og gør vores bedste.
Hun elsker at lave mad og har masser af fermenteringsprojekter kørende i lejligheden i Nordvest.
Hendes yndlingsplakat er I love Mother Earth, og den hænger i hendes køkken.

Kontakt Ronja her.

Søde mennesker hjælper os i pakkeafdelingen. Det er dem, der sørger for at pakke din ordre flot og sikkert ind og de tager telefonen, når du ringer til vores kundeservice.

Kontakt kundeservice her.