Om plakaterne

DEN FØRSTE BYPLAKAT
Langebro blev tegnet i februar 2013. Netop denne plakat har dannet DNA for stilen i bymotiverne i den douce farveskala.  

MOTIVER OG STØRRELSER
I webshoppen finder du hele udvalget af ViSSEVASSE plakater. Mange af motiverne er lavet i 4 størrelser: Plakaterne måler 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. Postkort er størrelse A5. Se dem alle her.  Plakaterne kan også købes hos udvalgte forhandlere i hele landet - se forhandlerlisten her. 

KVALITET OG TRYK
Plakaterne er i trykt i Danmark på svensk 170 gram miljøvenligt papir, MultiArt Matt, som er en slags Rolls-Royce i papirverdenen. Denne kvalitet er bestrøget, hvilket betyder, at papiret er påført en tynd belægning, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør, at papiret ikke reflekterer, og at farverne gengives smukt i et dybt og douce look. Papiret er særdeles aldersbestandigt, men hver opmærksom på ikke at hænge vores plakater i direkte sollys, da det ikke kan undgås, at farven så vil falme over tid. ViSSEVASSE sætter en ære i at være miljøbevidste. Derfor er plakaterne naturligvis trykt lokalt i Danmark på et miljøvenligt trykkeri.

OM RAMMER MED PLEXIGLAS
Plakaterne rammes ind i 2 mm refleksfrit plexiglas af høj kvalitet. Refleksfrit plexiglas har nemlig den gode egenskab, at lys fra lamper og vinduer ikke giver genskær i glasset, ligesom plakaterne ikke skades af solens skarpe UV-stråler. Plexiglas mister sine egenskaber, hvis du benytter stærke rengøringsmidler til at rense det. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med vand og en fugtig klud. Plexiglas går desuden ikke så let i stykker som almindeligt glas. Derfor kan din plakat og ramme bedre klare transporten hjem til din hoveddør, ligesom den fint kan hænge på udsatte steder såsom på børneværelset. 

JAMEN DER MANGLER JO NOGLE BOGSTAVER I BYPLAKATERNE...?
Ja, det gør der. Og det er skam helt bevidst. Nogle bynavne mangler en vokal eller to. Eller har slet ingen vokaler. Fx er BORNHOLM blevet til BRNHLM. Og RANDERS er blevet til RANDRS. Dette er dels en lille mental gimmick, og dels en grafisk visuel overvejelse. Dog har vi altid en tommelfingerregel om at man nemt skal kunne læse bynavnet. Af samme grund har AALBORG beholdt sit dobbelt A, og RIBE staves ikke kun RB....

HVILKET MOTIV ØNSKER DU DIG?
Er din yndlingsby ikke lavet endnu, kan du via Facebook skrive dine bud på ønskesedlen. Vi læser alle ønsker nøje og ser, hvad der er stemning for. Du kan også give et "like" til de forslag, der allerede er nævnt, hvis du er enig, så får de større vægt. Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, vil du altid få besked, når der er nye plakater. 

Klik her for at komme direkte til ønskesedlen. På forhånd tak for dit input.

COPYRIGHT
ViSSEVASSE har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Vi ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt.