Persondatapolitik

Persondatapolitik. 
Når du handler på ViSSEVASSEs hjemmeside, skal du afgive oplysninger så vi kan gennemføre din bestilling. Du bliver bedt om at oplyse:

Vi bruger SSL (secure socket layer) i forbindelse med overførsel af al information. Af sikkerhedsmæssige årsager undlader vi at gemme dine betalingsoplysninger i vores database af sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Hvem får adgang til dine oplysninger?:

Samarbejdspartnere:
For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn, adresse og tlf. nr. til vores kurerer.

Andre selskaber:
Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre og overholde lovgivningen. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Dine oplysninger bliver videregivet til Shopify, som har adresse i Canada.  

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: shop@vissevasse.dk. Du har også ret til at oprette en klage hos Datatilsynet. Sådan klager du (datatilsynet.dk)

I henhold til Bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i fem år.