Sådan skriver du et godt julekort

Sådan skriver du et godt julekort

Et godt, gammeldags julekort går aldrig af mode. Alligevel er det ikke mange af os, der får sat tid af i den travle december til at skrive et julekort til dem vi holder af.
Måske i år er året, vi skal få lavet om på det? 
Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig noget bedre end at tømme postkassen og at der i mellem kedelige regninger og reklamer ligger et sødt julekort 💌

Vi har samlet vores bedste tips til at skrive et godt julekort, så vi sammen kan komme i gang med pennen. Dem kan du læse under billedet!

1. Skriv i hånden:
Selvom du måske ikke skriver så meget i hånden længere, så er det langt mere personligt end et brev skrevet på computeren. Du kan eventuelt øve dig, før du går igang med det endelige kort.

2. Forbered dig:
Inden du går igang, kan det være en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad du vil skrive. Spørg dig selv, hvad der vil være interessant at læse om? Og hvad du gerne vil fortælle?

3. Brug citater:
Hvis du har svært ved at finde dine egne ord til at beskrive dine følelser, kan du citere en sanger eller film, der betyder noget for dig og modtageren af dit brev.

4. Skriv om året der er gået
Et nyt år er på vej og det er oplagt mulighed for at fortælle om, hvordan dit år har været. Hvad var det sjoveste/hyggeligeste/mest udfordrende du har oplevet? Hvad vil du tænke tilbage på, når du tænker på 2022? 

5. Gør noget særligt ud af kortet:
Vælg et motiv, der fortæller en historie og som betyder noget for modtager. Det er oplagt at vælge et julemotiv, så modtageren kan komme i den helt rigtige julestemning. 

6. Hyg dig mens du skriver:
I stedet for at gøre din brev-skrivning til en sur pligt, kan du skabe en hyggelig atmosfære omkring dig. Tænd kalenderlyset, lav en kop kaffe og sæt noget god julemusik på. Så er det jo faktisk helt afslappende 😄

Du kan få et overblik over alle vores julekort her ->


Jeg håber, du er blevet inspireret til at gribe pennen og sende en hilsen afsted 😊

Ja tak, jeg vil gerne se alle julekort her ->

(Inspiration er hovedsageligt hentet her