ViSSEVASSE x Pillivuyt

Vinter - ViSSEVASSE x Pillivuyt

Der kom julelys i Dorthes (vores designer) øjne, da hun i 2020 modtog en mail fra den ikoniske, franske porcelænsproducent Pillivuyt. 

De spurgte nemlig, om Dorthe ville være med til at designe et Pillivuyt stel til de kolde måneder, som favner både det traditionelle og det moderne.

Hun svarede selvfølgelig ”JA”, og det blev startskuddet til samarbejdet og de mange timers arbejde, der ligger bag det stellet ”Vinter”.

Dorthe har udsmykket stellet med sin karakteristiske grafiske streg og lyse nordiske pastelfarver. Det har været vigtigt for både Dorthe og Pillivuyt, at stellet kan bruges både til hverdag og fest. Derfor er motiverne på stellet heller ikke for julede, så de kan bruges hele vinteren. 

Motiverne afspejler stemningen i de hyggelige vintermåneder og fortæller historier fra nær og fjern om leg i sneen, stemningsfulde vinterlandskaber og samvær med familie og venner, som man kan hoppe ind i og bygge videre på.

Stellet består af tre tallerkener i forskellige størrelser, en skål og et krus, og motiverne på hvert enkelt produkt fortæller sin egen historie.

Vi er virkelig stolte af, at Pillivuyt har valgt at samarbejde med os på grund af både vores design og vores grønne profil.
Nogle af grundstenene i den 200 år gamle franske virksomhed er godt håndværk, holdbare produkter og en ambitiøs produktion baseret på vedvarende energi.

Det er en ære at arbejde sammen med en virksomhed med store ambitioner i forhold til den grønne omstilling, og det betyder meget for os, at vores samarbejde kan være med til at understrege vores fokus på det område.

Det smukke stel lever op til samme høje kvalitetskrav som Pillivuyts øvrige porcelæn. Som alt andet porcelæn fra Pillivuyt fremstilles Vinter af en unik porcelænsmasse med en ekstremt hård glasur, der gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Køb stellet her ->