3 gode ideer til miljøvenlig indpakning

3 gode ideer til miljøvenlig gaveindpakning

Med jul og fødselsdage kommer gaver og med gaver kommer gaveindpakning.
En smukt indpakket gave gør forventningens glæde endnu større og det kribler ekstra meget i fingrene for at pakke gaven op!

Men alle de smukke gaver under juletræet betyder, at vi hvert år smider 800 tons gavepapir ud til jul i Danmark alene!

Heldigvis kan du nemt pakke dine gaver smukt ind på en miljøvenlig måde. Se Dorthes 3 gode miljøvenlige gaveindpakning ideer i videoen herunder

Gode idéer til flot, miljøvenlig gaveindpakning

Det er en god ide at gå på jagt i naturen efter fine ting, du kan pynte gaverne med. Det kan f.eks. være rosmarin, æbler, gran eller grankogler.

En anden rigtig god ide, hvis du gerne vil pakke dine gaver ind på en miljøvenlig måde, er at gemme det papir og bånd du får ind i huset. Genbrug er GENIALT og du kan sammensætte dit gamle papir og bånd på nye måder, så gaverne får et nyt udtryk. Og så er det ovenikøbet helt gratis 😉

Hvis du gerne vil bruge papir fra aviser eller magasiner til at pakke dine gaver fint ind, er det en god ide at kigge efter en side, som har nogle flotte farver, der passer til dit bånd. F.eks. har Dorthe i videoen valgt en side med brun på, fordi det passer rigtig godt til det brune bånd, hun har om gaven.

Pak dine gaver ind i:
- Avispapir 
- Et viskestykke eller en stofrest
- EVERWRAP
- Gammelt gavepapir

Genanvendeligt gavepapir

Hvis du gerne vil pakke dine gaver miljøvenligt ind, men også gerne vil have en smukt mønster på papiret, er EVERWRAP en perfekt løsning til dig. 
EVERWRAP er nemlig genanvendeligt gavepapir, som du kan bruge igen og igen og... 
Du kan læse mere om vores genanvendelige gavepapir og se de forskellige ark lige her. 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at pakke dine gaver miljøvenligt ind ♥️